Buffet en entertainment verzorgd voor de Velsense vrijwilligersTwitter @Telstar_TIDW

Nationale Vrijwilligersdag

 

Afgelopen vrijdag 7 december was het de Nationale Vrijwilligersdag. Telstar Thuis in de Wijk deed hieraan mee door een buffet en entertainment te verzorgen voor de Velsense vrijwilligers in het Tata Steel Stadion. Wij hebben samen met Telstar en Stichting Welzijn Velsen de vrijwilligers uit de gemeente Velsen uitgenodigd voor een speciale middag. Ze kregen muzikale entertainment van het Smartlappenkoor De Tweede Stem.

 

 

Vele organisaties rekenen op de onbetaalde krachten: de vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden veel organisaties niet kunnen bestaan. Zij voegen een maatschappelijke waarde toe en dat sluit mooi aan bij de doelstelling van Telstar Thuis in de Wijk. Daarom wilden we de vrijwilligers in het zonnetje zetten op deze speciale dag.

 

De vrijwilligers werden bij het buffet bediend door de gemeenteraadsleden en wethouders van de gemeente Velsen. Door dit gebaar voelden ze dat hun inzet enorm wordt gewaardeerd. Voor het buffet en de borrel was er een toespraak van wethouder Robert te Beest en uitleg over Telstar Thuis in de Wijk door Gertjan Huijbens. Laatstgenoemde interviewde ook een aantal genodigden over hun vrijwilligerswerk. Oorspronkelijk waren zij ook uitgenodigd als speciale gasten voor de wedstrijd Telstar – De Graafschap, maar deze was afgelast. Evengoed was het een geslaagde middag en avond!