Stagiaires Telstar Thuis in de Wijk bezoeken groepen 7 en 8Twitter @Telstar_TIDW

Oproep deelname scholen aan de Zorgspecialistloop

 

'Ben jij een jongen of meisje in groep 7 of 8 van de basisschool? Schrijf je dan nu in bij je juf of meester voor de ZorgSpecialist Loop 2013 op zondag 21 april!'

 

Stagiair Jimmy van Meurs tussen leerlingen groep 7 en 8 van De Vuurtoren in Oud-IJmuiden

 

Deze oproep doen drie Velsense studenten van de academie voor lichamelijke opvoeding die stage lopen bij de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk. In overleg met de organisatoren De ZorgSpecialist en SportSupport bezoeken zij deze week bijna alle basisscholen in Velsen om zoveel mogelijk leerlingen enthousiast te maken voor het loopfestijn.

 

De ZorgSpecialist loop wordt dit jaar op zondag 21 april  gehouden in Velsen-Zuid. De start en finish zijn in het Tata Steel stadion van Telstar. Voorafgaande aan de loop van anderhalve kilometer organiseren de drie studenten een gezamenlijke warming-up met spelers van Telstar. Daarnaast biedt Telstar Thuis in de Wijk korting op de inschrijfprijs en extra prijzen voor de deelnemende scholen en scholieren.

 

Heb jij ook veel zin in deze leuke en sportieve dag? Schrijf je dan nu in via je juf of meester. Voor de eerste 100 inschrijvingen zijn er kaarten voor een wedstrijd van Telstar beschikbaar gesteld. Dus wees snel en zorg dat je meeloopt op 21 april!