Bondscoach lovend over Telstar Thuis in de WijkTwitter @Telstar_TIDW

 

Bondscoach Louis van Gaal heeft zich zeer positief uitgelaten over Telstar Thuis in de Wijk. Als hoofdgast van een speciale avond vanwege 50 jaar Telstar sprak hij een groot aantal business clubleden en andere relaties van de Witte Leeuwen toe.  De coach van het Nederlands Elftal wees op de sociaal-maatschappelijke functie die een betaald voetbalclub vervult voor zijn omgeving. Telstar heeft dat volgens hem met zijn maatschappelijke stichting goed opgepakt.

 

Van Gaal

Van Gaal bleek zich goed te hebben georiënteerd op Telstar Thuis in de Wijk. In zijn presentatie was het logo van de stichting verwerkt en hij was op de hoogte van de diverse initiatieven en activiteiten. Zo noemde hij de Street League een fantastisch evenement. In juni gaat de tweede editie van start, zie www.telstarstreetleague.nl voor alle informatie.

 

Van Gaal kreeg veel bijval bij zijn opmerking, dat naast een maatschappelijke stichting ook een jeugdopleiding goed zou zijn voor de regionale binding en daarmee het bestaansrecht van de club. Telstar is een aantal jaren geleden om financiële redenen gestopt met zijn jeugdopleiding.