Telstar Thuis in de Wijk op HavenfestivalTwitter @Telstar_TIDW

 

Onze stichting heeft zich goed gepresenteerd tijdens het Havenfestival op zaterdag 31 augustus. Samen met Woningbedrijf Velsen, de club en stichting Welzijn Velsen hadden we een grote en opvallende plek aan het begin van het festivalterrein, waarop een tent, kraam en pannakooi waren opgesteld.

 

In de pannakooi namen spelers en speelsters het op tegen jonge fans. Daarnaast was er een tentoonstelling over vijftig jaar Telstar, kon er worden gesproken met spelers, trainers, management en ons bestuur, was er een grabbelton en was er van alles te koop.

 

Ook was de beker voor de toekomstige winnaar van de Street League te bewonderen. De finale van de Street League 2013 wordt gehouden op vrijdag 18 oktober. Dit gebeurt vanaf 17 uur in het Tata Steel Stadion, voorafgaande aan de wedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Fortuna Sittard.

 

Op het Havenfestival had het talrijke publiek veel aandacht voor Telstar, de club die zowel in de mannen- als vrouwencompetitie zo voortvarend van start is gegaan. Zie voor meer foto's de Facebookpagina.