Datum bekend gemaakt op HavenfestivalTwitter @Telstar_TIDW

Finale Street League 2013 op 18 oktober

 

Pannakooi van Telstar Thuis in de Wijk op Havenfestival IJmuidenDe finale van de Street League 2013 wordt gehouden op vrijdag 18 oktober. Dit gebeurt vanaf 17 uur in het Tata Steel Stadion, voorafgaande aan de wedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Fortuna Sittard.

 

Dit werd bekend gemaakt tijdens het Havenfestival, waar Telstar Thuis in de Wijk samen met Woningbedrijf Velsen, de club en stichting Welzijn Velsen vertegenwoordigd was. Daar was ook de beker voor de toekomstige winnaar van de Street League te bewonderen.

 

Pannakooi van Telstar Thuis in de Wijk op Havenfestival IJmuidenHoewel de voorrondes al zijn gespeeld, is het nog niet bekend welke jongens- en meisjesteams de finale op 18 oktober gaan spelen. Dit hangt mede af van de wijkbijdragen die nog niet door alle teams uitgevoerd en waarmee ook punten zijn te verdienen.

 

Tijdens het Havenfestival was er bij de tent en stand van Telstar een pannakooi, waarin spelers en speelsters het opnamen tegen jonge fans, een tentoonstelling over 50 jaar Telstar, een meet & greet met spelers, trainers en management, merchandising en nog veel meer.

 

Stand van Telstar Thuis in de Wijk op Havenfestival IJmuidenOp het Havenfestival had het talrijke publiek veel aandacht voor Telstar, de club die zowel in de mannen- als vrouwencompetitie zo voortvarend van start is gegaan.

 

Zie voor meer foto's over Telstar op het Havenfestival onze Facebookpagina.