Als cadeau vanwege vijftig jaar Witte LeeuwenTwitter @Telstar_TIDW

Cheque voor Telstar Thuis in de Wijk van IJmond Werkt!

 

Roemloos gingen onze Witte Leeuwen ten onder, op vrijdag 29 november tegen FC Den Bosch. Toch leverde de avond nog wel wat op voor Telstar Thuis in de Wijk. Voorafgaande aan de wedstrijd ontving onze maatschappelijke stichting uit handen van directeur Martijn Bulte van IJmond Werkt! een cheque ter waarde van 1.000 euro.

 

IJmond Werkt!, hét loket voor werkgevers dat tevens ondersteuning biedt aan werkzoekenden, had het bedrag al eerder toegezegd als cadeautje voor het vijftigjarige Telstar. Het bedrag kwam uit de winst van de kringloopwinkels van deze organisatie, die voorheen de Meergroep heette. Nu was er een mooie aanleiding om de cheque uit te reiken. IJmond Werkt! had die vrijdagmiddag met succes een banenmarkt georganiseerd in het Tata Steelstadion en een aantal gasten uitgenodigd om aansluitend de wedstrijd van Telstar te bekijken.

 

Op de foto overhandigt Martijn Bulte de cheque aan AnneMieke Korf, vice-voorzitter van Telstar Thuis in de Wijk. Op 13 december, bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Telstar, mag zij wederom een cheque in ontvangst nemen. Dan komt gedeputeerde Jan van Run met een mooi bedrag van de provincie Noord-Holland, bedoeld voor het programma Playing for Success. Daarover later meer...

 

(De foto is gemaakt door Ron Pichel.)