VVD-taart voor Telstar Thuis in de Wijk op ValentijnsdagTwitter @Telstar_TIDW

 

VVD reikt taart uit aan TTidW (foto Ron Pichel)De Noord-Hollandse statenfractie en de Velsense fractie van de VVD hebben op Valentijnsdag 14 februari de bestuursleden en medewerkers van Telstar Thuis in de Wijk op taart getrakteerd. Het VVD-statenlid Annelie Brummer reikte vrijdagochtend de eerste taart uit aan Ruud Geels, lid van ons comité van aanbeveling, en onze vice-voorzitter AnneMieke Korf.

 

Onder het genot van koffie en de uitgedeelde lekkernij kregen de aanwezige VVD-ers daarna in het spelershome nadere uitleg over onze stichting. Zij waren met name vol lof over onze programma’s die zich richten op leefbaarheid in de wijken, deelname aan de lokale samenleving, educatie en een gezonde en verantwoorde levensstijl van met name jongeren.

 

Ruim een jaar geleden heeft de VVD in de provinciale staten samen met de PvdA een motie ingediend, die heeft geleid tot een flinke subsidie van de provincie Noord-Holland voor Playing for Success IJmond. In het spelershome van Telstar zal voor dit bijzondere educatieve programma een leercentrum worden ingericht.

 

VVD reikt taart uit aan TTidW (foto Ron Pichel)

 

Naast Telstar Thuis in de Wijk waren er vrijdag ook VVD-taarten voor het Servicecentrum Vrijwilligerswerk Velsen en het meldpunt WonenPlus. (foto Ron Pichel)