Inspirerende sessie voor leden voetbalclubs in de regio

Twitter @Telstar_TIDW

De Aanvoerders op 9 februari bij Telstar


Op maandagavond 9 februari organiseren Telstar en Telstar Thuis in de Wijk in nauwe samenwerking met De Aanvoerders een Aanvoerdersraad. Dit is een inspirerende sessie, waarbij voetballiefhebbers met elkaar in gesprek gaan over het thema sportiviteit en respect en de rol die spelers, ouders, trainers en scheidsrechters hierbij spelen. Aansluitend kijken de deelnemers gezamenlijk naar de wedstrijd Telstar - Fortuna Sittard.

De Aanvoerders is een initiatief van Ruud Gullit, samen met Aron Winter, Ben Wijnstekers en Arthur Numan. Twee jaar geleden riep hij alle voetballiefhebbers op om hun verantwoordelijkheid te nemen. Zo ontstond een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal.


Op dit moment zijn er al ruim 20.000 voetballiefhebbers bij de Aanvoerders aangesloten. Met de organisatie van verschillende initiatieven door het hele land stimuleren zij dat voetballers hun verantwoordelijkheid nemen. De positieve beleving van de sport staat hierbij centraal. Iedereen kan een aanvoerder zijn, het gaat erom dat je je verantwoordelijkheid neemt!

Aan het eind van een sessie van de Aanvoerders gaan je naar huis met nieuwe inspiratie om sportiviteit en respect binnen de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Wil jij samen met een introducé de sessie op 9 februari (aanvang 18 uur) bijwonen en aansluitend de wedstrijd Telstar - Fortuna Sittard zien? Stuur dan een e-mail naar info@deaanvoerders.nl en geef daarbij antwoord op de volgende vragen:

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. Overigens hoef je niet echt een aanvoerder te zijn van je team om de sessie bij te wonen. Het gaat erom dat je je verantwoordelijkheid wilt nemen, dan ben je in de ogen van de initiatiefnemers een Aanvoerder!


(foto's Pieter Hoogeveen)