Vertrekkend burgemeester lid comité van aanbeveling

Twitter @Telstar_TIDW

Afscheid Franc Weerwind tijdens Telstar - Almere City FC


Op vrijdag 21 augustus neemt Telstar afscheid van burgemeester Franc Weerwind, die in september de gemeente Velsen verruilt voor Almere. Dit gebeurt – wel zo toepasselijk - voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Almere City FC.

Als lid van het comité van aanbeveling heeft de heer Weerwind zich vanaf het begin ingezet voor Telstar Thuis in de Wijk. Wij zijn hem dankbaar voor het ambassadeurswerk dat hij voor onze maatschappelijke stichting heeft verricht. Wij wensen Franc Weerwind veel succes in en met zijn nieuwe gemeente, behalve wanneer Telstar tegen Almere City FC speelt!

Overigens onderhouden we in het kader van de maatschappelijke activiteiten goede banden met Almere City. Met name als het gaat om het educatieve programma Playing for Success, dat bij deze club al een aantal jaren draait en een groot succes is. Wij hebben in Almere inspiratie opgedaan en nuttige adviezen, tips en materialen gekregen, die we dankbaar hebben gebruikt. (foto’s Ron Pichel en Gertjan Huijbens)(foto's Ron Pichel)