Gasten zorgen samen voor aanzienlijk bedrag

Twitter @Telstar_TIDW

Peter Hussaarts doneert ‘afscheidscadeau’ aan Telstar Thuis in de Wijk


Tijdens een druk bezochte receptie in het Telstarstadion heeft Peter Hussaarts zijn bedrijf op 22 januari officieel overgedragen aan zijn zonen Robbert en Martijn. Bijzonder was dat de heer Hussaarts aan zijn gasten had gevraagd om in plaats van cadeaus een gift te doen aan Telstar Thuis in de Wijk.


Aannemersbedrijf Hussaarts B.V. is gevestigd aan de Deutzstraat in IJmuiden en gespecialiseerd in grondwerk, rioolaanleg, straatwerk en handel in grondstoffen ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf werd in 1954 gestart door Peters vader. Met de overname door zijn zonen staat nu dus de derde generatie aan het roer, dat Peter vanaf 1984 in handen heeft gehad.

Onder zijn leiding heeft het bedrijf een forse groei gemaakt. Het personeelsbestand werd uitgebreid naar zo’n 20 medewerkers en in 1992 werd Hercules BV in Uithoorn overgenomen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in staalconstructies, apparaten- en leidingbouw voor met name de petrochemische industrie.

De sympathieke actie van de vertrekkend directeur-eigenaar, die tevens bestuurslid is van de businessclub van Telstar, heeft de maatschappelijke stichting van de Witte Leeuwen een aanzienlijk bedrag opgeleverd. De dank aan de heer Hussaarts en zijn donerende gasten is daarom zeer groot.