Nieuws

Bekijk hier al ons nieuws

Een drietal leuke toezeggingen

Diverse donaties voor onze programma’s

Op de drempel van de feestdagen kregen we een drietal leuke toezeggingen binnen. De J.C. Ruigrok stichting, het Rabobank Dichtbijfonds en de Gemeente Beverwijk gaan TTidW in 2018 financieel ondersteunen

Dankzij deze toezeggingen is de voortzetting van School’s cool en Playing for Success in 2018 verzekerd. Daarnaast kan het nieuwe programma Zwemlessen voor nieuwkomers met behulp van de financiĆ«le ondersteuning van de Ruigrok stichting van start gaan. Met dit programma wilt TTidW nieuwkomers zowel een vorm van integratie als veiligheid bieden in een land dat voor twee derde onder zeeniveau ligt. De uitvoering zal in samenwerking met de Velser Zwemvereniging (VZV) verlopen.

Daarnaast kan er tijdens de campagne Help Nederland Vooruit van de ING bank (van 22 januari 2018 tot 11 februari 2018) gestemd worden op TTidW als belangrijk lokaal initiatief. Het aantal stemmen bepaalt of we een donatie krijgen en hoe hoog deze bijdrage wordt. Meer informatie volgt

Eerder dit jaar mochten we de opbrengst van de Havenrun in ontvangst nemen, die op 22 oktober voor het eerst georganiseerd werd. Ook een deel van de opbrengst van het Footgolf Tournament, dat door Rotaryclub Velsen op 15 juli in het Telstar stadion werd georganiseerd, en de helft van de opbrengst van de veiling van het Vaatje Haring op 13 juni in restaurant IJmond, kwamen ten goede aan onze stichting.

De partners die de samenwerkingsovereenkomst hebben getekend zijn de drie koepels voor basisonderwijs Atlant , Fedra en OPO IJmond, de gemeente Velsen, Tata Steel, het Technisch College Velsen, Het Maritiem College, het Tender College (PRO en VMBO), Pabo Hogeschool InHolland, ROC Nova College, het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs, Playing for Success Nederland, Telstar en de stichting Telstar Thuis in de Wijk.