Nieuws

Bekijk hier al ons nieuws

Geef je op voor Telstar MVO dag 6 maart

Beste Telstar relatie,

Al sinds 1963 is Telstar onlosmakelijk verbonden met de regio IJmuiden en de haven. Wij zijn de trotse Witte Leeuwen. Wij verbinden werelden die in ons stadion samenkomen. Bij ons voelt iedereen zich thuis.

Sinds de oprichting in 2011 van de stichting Telstar Thuis in de Wijk gebruiken wij onze spelers, ons stadion, onze clubkleuren en ons maatschappelijke hart om de wereld van jongeren, werklozen en supporters in de regio een beetje mooier te maken. Door de kracht van voetbal kunnen wij deuren openen, bieden waardevolle handvaten, bereiken moeilijk bereikbare mensen of die met een verschillende achtergrond of cultuur en proberen hun eigen leven structureel te verbeteren. Gaat het goed met onze gemeenschap, dan gaat het ook goed met Telstar. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt welke belangrijke rol Telstar met Telstar Thuis in de Wijk vervult in het stimuleren én motiveren van diverse doelgroepen. Dat doen wij via succesvolle projecten als Playing for Success, Streetleague, Telstar at Work, zie hier.

Nu willen wij ook de spannende volgende stap maken. Een stap die aansluit bij onze ambitie: 'Telstar heeft de ambitie om te spelen op het hoogste niveau, de Eredivisie, de maatschappelijke activiteiten en positie in de samenleving is al van Eredivisie niveau is.’

Hoe kunnen wij met de doelgroep, de gemeenschap, organisaties, sponsoren en overheden de lat nog hoger leggen om nog meer van betekenis zijn voor mens en onze omgeving? Welke rol en bijdrage kan Telstar Thuis in de Wijk daar volgens jou de komende jaren in spelen?

Die stap kunnen wij alleen maken met de hulp van onze partners. Graag nodigen wij u uit om één uur uw volledige denkkracht en energie in te zetten om samen te bouwen aan nieuwe maatschappelijke ambities van Telstar Thuis in de Wijk in de regio. Wij zouden het enorm op prijs stellen als u een uur met ons meedenkt en met ons wilt meebouwen. Wordt u hier enthousiast van en wilt u graag meedenken en bouwen? Fantastisch, dan bent u van harte welkom!

Opgeven voor 28 februari via: info@telstarthuisindewijk.nl

Let op: vol = vol


Wij zorgen voor een hapje, een drankje en kaartjes voor de aansluitende wedstrijd tegen Jong PSV. Bouwt u mee?

Datum: vrijdag 6 maart 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Rabobank IJmond Stadion

Programma:
16.45 uur: inloop
17.00 uur: Opening & start bouwsessie
18.00 uur: borrel en hapje
20.00 uur: Wedstrijd Telstar - Jong PSV

Met sportieve groet,
Pieter de Waard

Algemeen Directeur
Hans Romeyn
Voorzitter Telstar Thuis in de Wijk