Nieuws

Bekijk hier al ons nieuws

Telstar MVO dag 6 maart 2020

Vrijdag 6 maart stond naast Telstar - Jong PSV ook in het teken van de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)-dag bij Telstar. In een volle zaal waren partners, sponsors en betrokkenen van Telstar en de stichting Telstar Thuis in de Wijk aanwezig. Niet alleen was de avond informatief voor de aanwezigen, het was ook netwerk-vergrotend met een diner en vervolgens de wedstrijd tegen Jong PSV. Daarnaast werd er naar de toekomst gekeken hoe Telstar i.s.m. Telstar Thuis in de Wijk nog meer van betekenis kan zijn in de samenleving.

Tijdens de bijeenkomst kwamen verschillende sprekers aan het woord waar o.a. programmamanager Bianca Ridder met veel enthousiasme sprak over het programma Playing for Success. En werd het samenwerkingscontract voor de uitvoering van het programma meet OOK Pedagogische Expertise Groep ondertekend.

Op gepaste wijze werd er afscheid genomen van oud-programmamanager Gertjan Huijbens en oud-bestuurslid Allart van Deventer die zich jarenlang ingezet hebben voor Telstar thuis in de Wijk.
Naast Playing for Success passeerden anders programma’s zoals School’s cool, Walking Football en de Telstar Street League de revue. De bijeenkomst werd afgesloten met een paneldiscussie waar Bram Diepstraten (Wethouder gemeente Velsen), Ruud Porck (Comité van Aanbeveling TTidW) en Donald Voskuil (Tata Steel) hun visie gaven op toekomstige programma’s.